Hoe de eikenprocessierups 5G helpt verspreiden

Iedereen weet hoe vervelend het is wanneer de eikenprocessierups in het land is. Momenteel duiken de rupsen weer overal op en dat terwijl ze pas over weken verwacht werden. Toeval? Natuurlijk niet. De eikenprocessierups is geen geheel natuurlijk fenomeen en doet enkel zijn opwachting als dat nodig is. Het doel: Verspreiding van 5G.

Nu enkele masten in Nederland in brand zijn gestoken de afgelopen weken, is de dekking van 5G niet zoals de overheid deze graag zou willen zien. Net zoals in de vorige zomer, toen de zon te fel was voor sommige masten en deze vanwege verhitting minder goed functioneerden. Toen kwam ineens de processierups om de hoek kijken. De processierups (aanvankelijk progressierups geheten, maar dat vond de overheid een te groot risico omdat mensen de rups dan eerder aan 5G zouden linken) is genetisch gemanipuleerd en kan met microscopische antennes het 5G-netwerk verder verspreiden.

We spraken drs. Theo van Geffelen (niet zijn echte naam, zie laatste alinea) over het fenomeen. Hij komt na uitgebreid onderzoek tot dezelfde conclusie als wij: De processierups is geen natuurlijk fenomeen en bevat inderdaad kleine antennes. Diverse instanties hebben getracht hem stil te houden door hem af te kopen en zijn naam is inmiddels gecensureerd, vandaar dat er niks over hem te vinden is. Wij zochten hem op en zijn verhaal was indrukwekkend.

“Bent u bekend met het feit dat de eikenprocessierups voor meer problemen zorgt dan een gewone rups? Mensen die klagen van prikkelende ogen. De rups heeft buitengewoon veel haar, maar het is niet alleen haar. Een zorgvuldige blik op de rups wijst uit dat de rups deels uit mechanische onderdelen bestaat. Die zijn erg klein, we spreken hier over nanometers. Je kunt je voorstellen dat als je een microscopische antenne in je oog krijgt, je dit anders ervaart dan wat haartjes. Vandaar de grote overlast, de beestjes zijn eigenlijk niet gemaakt om dit soort zaken bij zich te dragen. Het is gewoon niet natuurlijk,” aldus de deskundige. Uit fotomateriaal maken we op dat er inderdaad vreemde afwijkingen te zien zijn.

Hij geeft aan dat de rupsen niet zelf het signaal verspreiden. “Ze zijn een soort versterker, een doorgeefluik. Een signaal uitzenden is voor zo’n klein beestje niet mogelijk, maar ik sluit niet uit dat er wordt gewerkt aan een proef waarbij dieren het signaal ook daadwerkelijk gaan uitzenden. De rupsen nemen het doorgeven van het signaal over, waar masten uitvallen. Dus nu er brand is ontstaan in enkele masten, duikt de processierups ineens weken eerder op. Vanwege de coronacrisis, wat ook de 5G-problematiek prima maskeert, valt het niet zo erg op. Maar het is zeker geen toeval dat de beestjes nu al zijn uitgezet. Net zoals het geen toeval is dat de overheid liever niet heeft dat mensen zelf processierupsen bestrijden, vorig jaar werd dit heel vaak benadrukt. Mensen kunnen de bestrijding prima zelf, maar instanties hebben er baat bij dat het niet gebeurt,” legt hij uit.

Tot slot bevestigt de deskundige aan ons dat 5G al veel langer bestaat dan men wil doen vermoeden. “We denken dat het een nieuw fenomeen is, ik schat dat 5G zeker 50 jaar oud en is mogelijk nog een stuk ouder dan dat. In dit tijdperk waarin informatie veel bereikbaarder is, is het onderwerp naar voren gekomen en dus geïntroduceerd als iets nieuws. In werkelijkheid bestaat het al decennia,” besluit hij zijn verhaal. Van Geffelen kan zelf geen documenten publiceren, omdat hij breed wordt gecensureerd. Wij gebruiken in dit verhaal dan ook niet zijn echte naam, omdat het anders onder de censuur zou vallen. De kans is groot dat dit verhaal binnenkort evengoed wordt verwijderd van het gehele internet, want deze waarheid willen ze liever niet openbaar hebben. Hopelijk hebben we desondanks voldoende mensen kunnen bereiken om de boodschap te verspreiden.

32 gedachten over “Hoe de eikenprocessierups 5G helpt verspreiden

 1. Zie je wel? Ik wist het! Net als dat vaccins autisme veroorzaken. Ik weet dit, omdat ik met 0,5 jaar googlen slimmer ben geworden dan alle onderzoekers en docters op deze aarde gecombineerd. Ik verzin liever zelf rommel en ga daar in geloven. Gr, Karen

  Like

 2. Waar is de wetenschappelijke onderbouwing? Is het niet zo dat de rupsen er eerder zijn vanwege het droge weer de afgelopen tijd?

  Like

 3. Ik ben vorig jaar met een aantal vrienden in het bos van Steensel lastig gevallen door deze beestjes, komt wel heel dichtbij nu.

  Like

 4. Toch vreemd dat die afbeelding ergens anders te zien is, ZONDER antennes op 🙂
  Niet toevallig daar vandaan gehaald, en zorgvuldig aangepast naar jullie noden 🙂
  Zie onderaan dit artikel :
  https://www.kliknieuws.nl/regio/oss/153956/eikenprocessierups-in-de-tuin-zo-pak-je-ze-het-beste-aan-?redir#&gid=gallery1&pid=1
  Of de rechtstreekse link naar de afbeelding : https://hetmediacentrum.pubble.cloud/b79537a1/content/2019/6/046a53f3-c26f-4fa0-b5aa-81fb48048517.jpg

  Geliked door 1 persoon

  1. Nu komt eindelijk de echte waarheid naar voren! Gelukkig is alles waar wat op Internet staat. Ik las ook ergens dat je van eieren eten dommer wordt.

   Like

 5. Fijn dat er zulke knappe koppen zijn die ons op de hoogte houden Hoop dan ook dat er veel mongolen zijn die hieraan waarde hwchten

  Like

 6. Hoi,

  Leuke blog. Dit verhaal is natuurlijk vrij kansloos. Je spreek met iemand die zijn doctoraal heeft behaald maar zijn naam mag niet kenbaar worden gemaakt? Hoe zit het met dit zogeheten onderzoek. Heb hier een link van?

  Verder mooie kansloze blog!

  Groetjes,
  Johan

  Like

 7. Gisteren zat ik zo te denken, zal ik morgen naar buiten gaan? Maar dat was nog niet verwacht. Het wordt namelijk verwacht dat we maanden niet naar buiten komen, in verband met het virus COVID-19. Echter, gisteren had ik toch een gedachte van, als ik morgen naar buiten ga, help ik dan met het 5G te verspreiden omdat ik iets doe wat niet verwacht wordt? Nee, dacht ik toen, dat is niet mogelijk. Er zijn namelijk geen wetenschappelijke causaliteitsrelaties tussen 5G en mijzelf, Heer Duistere Vinnen. Toeval, dat ik toch vandaag naar buiten ben geweest? Nee, natuurlijk niet! Met behulp van deze website heb ik kunnen identificeren dat ik bijdraag aan de 5G verspreiding door naar buiten te gaan terwijl we dat eigenlijk nog maanden niet verwachten. Bedankt dat u mijn TEDxTalk hebt bijgewoond. Homo.
  Met vriendelijke groet,
  De Heer Duistere Vinnen de Tweede-en-Laatste-Omdat-Ik-Morgen-Naar-Buiten-Ga

  Like

 8. Je hebt dit stuk waarschijnlijk geschreven als grapje, maar helaas zijn er mensen die zo ongelooflijk dom zijn dat ze dit gaan geloven….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: