‘Kamerleden mogen plaatsing 5G-masten in eigen omgeving blokkeren’

Uit geheime vergaderverslagen van de tweede kamer is gebleken dat tweede kamerleden de mogelijkheid hebben om de plaatsing van 5G-masten in hun eigen woonomgeving te blokkeren. Dat maakte een bron van binnen de tweede kamer vandaag bij ons bekend.

Hoewel de risico’s van 5G niet echt bekend zijn en de overheid weinig energie steekt in het uitvoeren van onderzoek hiernaar, zijn er diverse kamerleden die hun zorgen hebben geuit over de nieuwe 5G-masten. De tweede kamer heeft daarom aangegeven dat politici die een dergelijke mast in hun eigen woonomgeving zouden krijgen, hier een stokje voor kunnen steken. Ze kunnen de plaatsing ervan zelfs volledig blokkeren. Kamerleden zouden de plaatsing van de masten ‘te experimenteel’ vinden in de huidige fase, maar vreemd genoeg blijft het plaatsen van masten in andere delen van het land wel aan de orde van de dag.

Eerder wisten we u al te melden dat de eikenprocessierups mogelijk een rol speelt in de verspreiding van het 5G-signaal. Opvallend genoeg liep de opkomst van de processierups sterk terug vanaf het moment dat ons nieuwsbericht wat meer bekendheid kreeg. Ook hier zien we dat vooral in de omgeving van Den Haag, het politieke hart van Nederland, vrijwel geen rupsen zijn opgedoken. Ook dat lijkt ons geen toeval, gezien het feit dat policiti zelf geen risico’s lijken te willen nemen met 5G. Vooralsnog gaat de uitrol van 5G onverminderd verder in andere delen van het land. We verwachten op korte termijn dan ook een toename in de hoeveelheid processierupsen, eind volgende week zou een eerste ‘golf’ tot de mogelijkheden kunnen behoren.

25 gedachten over “‘Kamerleden mogen plaatsing 5G-masten in eigen omgeving blokkeren’

 1. Na de genocide het afbreken van de democratie het land verkopen aan de islam als ik een vroegere ontvanger was gaf ik hem terug als hik er een kreeg

  Like

  1. Hopelijk zal je het meemaken ooit is nog afwachten als de wereld in handen is van de moslims zal er vrede zijn op aarde en zullen zulke taferelen niet plaatsvinden. Maar nu moet je elders moeten zoeken a nosschaap

   Like

  2. Walgelijk om geloof erbij te betrekken waar jou interesse niet liggen je hebt zeker van je vader en moeder nooit respect voor je medemens leren hebben gelukkig zijn hun het probleem niet maar mensen als jou wel

   Like

 2. Waarom mogen Kamerleden wel de plaatsing van 5G masten blokkeren en de rest van Nederland niet???Zoiets noemt men ook wel Discrimineren.Alle inwoners van Nederland hebben last van 5G straling.

  Like

 3. Vodafone heeft een commercial waarin ze aankondigen dat ze in juli 5G ‘aanzetten’.
  Ik stel voor dat iedereen z’n abonnement opzegt!
  En kijk goed hoe je binnenkort je kinderen uit school terugkrijgt,
  want in alle scholen is 5G inmiddels (stiekem) geplaatst.
  Net als in alle ziekenhuizen…
  Denk na, neem waar, geef het door, maak lawaai!

  Like

 4. Schandalig wij Nederlanders mogen blootstaan aan de gevaren van 5g maar kamer leden mogen het voor hun zelf blokkeren ?
  HIER UIT BLIJKT WEL DAT ZIJ HET NIET VERTROUWEN !
  DAT WIJ SLACHTOFFERS ZIJN EN NIET ALLEEN WIJ ,MAAR OOK VOGELS INSECTEN EN ZELFS KOEIEN NIET KUNNEN OF MOGEN WEIGEREN !

  Like

 5. Ook in Brussel waar onze politici samenkomen worden 5G niet geplaatst. Datzelfde geldt voor andere plaatsen zoals Geneve waar de elite bijeenkomt. Ook in Florida waar Bill Gates en Donald Trump wonen worden geen 5G masten geplaatst.

  Like

 6. Het artikel op zich zit slim in elkaar, je bent geen domme jongen Theun! Omdat jij mijn reactie van gisteren niet durfde te plaatsen weet jij waarschijnlijk zelf ook wel dat jij onzin verkoopt. Die paar onwetenden die het wel geloven kunnen vervolgens 5G-masten in brand gaan steken waardoor 112 onbereikbaar wordt en zelfs doden kunnen vallen….. Besef je eigenlijk wel dat je daar dan medeverantwoordelijk voor bent?

  Like

  1. Wat een onzin. Er is geen relatie tussen dit artikel en mogelijke brandstichting. Het wordt niet benoemd, er wordt niet toe opgeroepen. Sterker nog, de meeste tegenstanders van 5G keuren de brandstichtingen keihard af. En voor alle duidelijkheid, de schrijver hiervan ook!

   Like

   1. Mede-verantwoordelijk of niet: waar is je bewijs dan? Je schrijft duidelijk voor mensen die hun eigen mening bevestigd willen zien worden. Wetenschappelijke artikelen worden betwist maar een blogpost zonder enige bronvermelding wordt blijkbaar als zoete koek geslikt.

    Like

   2. Beste Theun ( van de site Theun told thruth 🙂 Dit schrijf ik niet om geplaatst te worden!! Na het kijken van andere artikelen van je, zoals Hoe de eikenprocessierups 5G helpt verspreiden, besef ik dat je een briljante verhalenverteller bent en zeker niet iemand die uit onwetendheid onzin verkoopt. Toch nog een opmerking: er zijn helaas zat mensen die hier niet doorheen kunnen kijken en sommige teksten van jou als waarheid aannemen. Daardoor kan angst gezaaid worden en angst kan nu eenmaal soms harde acties triggeren zoals het in brand steken van 5G-masten. Ik ben er overigens 100% van overtuigd dat jij dat volledig afkeurt!

    Like

   3. Heb zelf het idee dat die masten in de brand worden gestoken door diegenen die voor 5G zijn. zodat de tegenpartij de schuld krijgt!

    Like

 7. graag bij zo een bericht naam en toenaam, want anders is het achterklap (hoewel ik het wel voor waar kan en wil aannemen…….zo is de 2e kamer stralingsvrij, (want dat kan eenvoudig……., maar mag niet! (alleen voor de elite wel)

  Like

  1. Als de tweede kamer stralingsvrij is dan hebben ze daar geen wifi of mobiel netwerk! Wat doen al die kamerleden dan met hun smartphone in hun handen? Kan iemand mij dat uitleggen?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: